Veckans Planer

Efter en fullspäckad helg är det dags för en ny vecka fylld med nya planer! I veckorna ser det nästan likadant ut för mig eftersom jag har stallet men lite planer har jag ändå!

Måndag
Jobbade sent idag eftersom jag varit så krasslig så tog jag lite välbehövlig sovmorgon så blev inte massor kvar av kvällen... Men mamma var så snäll & tog stallet idag så nu ska jag laga första måltiden på veckans matkasse har inte bestämt mig riktigt än dock för vilken av rätterna det ska bli ikväll. Sen får det bli ett bad efter jag fixat några inlägg för veckan. Jag brukar köra tidsinställda inlägg så de flesta av inläggen som kommer upp här har jag gjort flera dagar tidigare, så himla smidigt!!

Tisdag
Först jobbdag fullspäckat med möten, sedan är jag tillbaka i rutinerna igen! En kvällsrunda på gärdet i snön tillsammans med min vita springare till ponny om det inte är alldeles för kallt! Brrrr

Onsdag
Jag har planer på att kika in hos min samarbetspartner Genuint & Fint för en fika & lite framtidsplaner, men också plocka hem lite nytt som de fått in som jag ska visa för er så småningom! Sen såklart blir det stallet & en tur på hästryggen, så härligt att vara igång igen!

Torsdag
Inga planer för den här dagen mer än jobb & stallet. Hoppashoppas att min nya vinterjacka kommit hem så jag kan visa den för er! Otroligt välbehövligt i den här kylan, stod inte ut längre så var tvungen att klicka hem en ny vinterjacka...

Fredag
Tjejkväll med mina finspångsbrudar står på schemat på min fredagskväll. Som det ser ut nu blir det Olerkan & lite bowling men det kan mycket väl bli bio också. Otroligt längesen man var & såg en rulle nu!

Lördag
En lång, mysig ridtur hoppas jag kunna njuta av! Jag hoppas att vädret är på min sida, & förhoppningsvis hinner jag fota något av det nyinkomna inför nya veckan! Jag fotar ju alltid nästkommande veckas outfits på helgen så jag har massor med material att visa för er! Sen ska jag iväg för ännu en tjejkväll, den här gången ska jag till Jonna & Robin & träffa "Vånga/Blacka" tjejerna. SÅ himla längesen nu!! Det har inte blivit lika ofta sen jag & F breakade eftersom jag aldrig är i de trakterna då men ska bli så himla kul verkligen. Jag längtar!!

Söndag
Storstädning är standard för mina söndagar, tråkigt men så skönt att ha det rent & fräscht till den nya veckan! Sen hoppas jag på att hinna fota något kul! Bad står också på schemat & bara ladda batterierna inför kommande helg då min bror & hans familj ska flytta till vårt barndomshus. Så då gäller det att vara pigg & fräsch så man orkar vara till hjälp!

ÄLSKAR den här kappan, så fin blodröd färg!! Perfekt längd också! Den är ganska tunn så den här årstiden är kanske inte att rekommendera hehe men PERF till våren/sommaren, så himla fräsch till ett par bruna ben & klackar i sommar! LÄNGTAR!
Från bästa Genuint & Fint (klick)

/Emma

Gillar

Kommentarer