TWENTY

Hej bästa ni! Skulle ha bloggat igår men var så himla trött! Jag vet inte vad det är den här veckan, är helt död verkligen! Boostade upp kroppen ordentligt med massor med frukt igår & funderar på om jag ska köra en detox i helgen. Har ni några tips?! Har varit onödigt stressad på sistone & kroppen börjar ta stryk av det. Så känner att det är dags att ändra på det nu!

Men till något roligare!!! Igår var det exakt en vecka kvar tills jag fyller 20?! Herregud vad tiden går fort! Jag menar känns som jag fyllde 18 nyss?! & i maj har jag haft körkort i 2 år... Som sagt, helt sjukt hur fort tiden går! Men är för en gångs skull riktigt peppad över att fylla 20. Dels är det ju otroligt mycket som händer i mitt liv just nu. Men tidigare har jag alltid haft "åldersnoja" låter jättetöntigt jag vet, men har alltid längtat tillbaka till när man var liten. Nu är det helt tvärtom! Nu längtar jag efter att bli vuxen på riktigt!! 20, med andra ord gå ifrån tonåren! Ta det stora steget & flytta ensam hemifrån, börja ta tag i karriären & verkligen utvecklas med nytt jobb... Är så otroligt peppad på att börja min stora förändring nununu!!!

Däremot börjar jag bli lite nervös men också superexcited! Mamma håller på att planera någon slags överraskning till min födelsedag, någon aktivitet av något slag. Jag har inte ens fått någon ledtråd, så hon är hur hemlig som helst! Jag gillar ju inte överraskningar egentligen för jag är ett sånt otroligt kontrollfreak haha! Men litar på mammi så tror jag kommer bli superglad!

/Emma

  • Postad i: Om mig
  • Nära Söderköping

Gillar

Kommentarer