Tjejkväll med Canon

Hej & hallå på er! Hade en helt underbar & trevlig kväll igår tillsammans med vår leverantör Canon som styrt upp en alltid lika lyckad tjejkväll. Vi brukar alltid få göra någon rolig aktivitet & avrundar kvällen med god mat, men den här gången var det lite annorlunda. Kändes som man kunde rulla därifrån efter allt supergott käk & bubbel! Haha!!
Vi började kvällen i vinkällaren i Knäppingsborg med helt otrolig Italiensk plockmat som Aldo Aimo bjöd på, helt fantastisk mozzarella i mängder!! & såklart lite smarrig chark & Valnötsbröd, därefter körde vi igång Champagneprovning. Aldrig varit med på en tidigare men det var jätteintressant att få lära sig skillnaderna mellan processerna & slutprodukten. Att sen försöka gissa sig till vad man drack för någon var något klurigare måste jag säga! Men champagnen prickade jag iallafall in! Avslutningsvis så rundade vi av kvällen med jättegod mat från PappaGrappa i Norrköping & såklart ännu lite mer bubbel & gott vin. Det kan behövas sådana kvällar nu när det är så mörkt & tråkigt ute, & speciellt i all julstress som börjar komma krypandes...

Så himla härliga tjejer hela gänget, alltid lika kul att ses & snacka av sig lite, men också att träffa på lite nya ansikten såklart!

/Emma

Gillar

Kommentarer