TÄVLING Citiboard

Nu är det äntligen tävlingsdags igen!! & hur kul är inte det?! Är så himla glad över att jag har möjligheten att ha tävlingar här på bloggen så passa på att tävla! Ju fler desto roligare!!

Nu är det Citiboard som gett mig möjligheten att anordna denna tävling. Citiboard är en loppis online där kan du köpa & sälja saker runt omkring i hela Sverige, allt ifrån elektronik & heminredning till kläder & smycken!​. Jättesmidigt att kunna sälja sina grejjer online, winwin! Jag brukar tycka det är så krångligt att anordna bloppisar, här på bloggen är det svårt att få sakerna sålda samtidigt som det blir svårt med frakt. Lättare är att mötas upp som på facebook-loppis sidor, men det brukar bli en hel del strul där också... Därför är det här absolut en smidig sida!! Ska börja lägga upp mina saker på Citiboard framöver så håll utkik! Det är helt gratis att bli medlem & köpen sker extremt enkelt på denna sida! 

Jag har fått möjlighet att tävla ut detta ursnygga smycke Wish Bone från Robert Friman med ett värde på 300 kronor?! Hur kul?!
För att delta i tävlingen: följ min profil på Citiboard & kommentera på produkten varför just DU ska vinna detta snygga smycke, glöm inte att skriva din e-post adress! Tävlingen håller på i 5 dagar & avslutas nu på fredag 17/4. Vinnaren kommer att presenteras här på bloggen men även mejlas för kontaktuppgifter.

Ni hittar Citiboard's hemsida HÄR, min profil på Citiboard HÄR & Produktlänken HÄR

Inlägget är sponsrat av Citiboard & Tourn

/Emma

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229