SÖKER BLOGG-PARTNER

Hej fina ni! Idag är det en sån där bra dag, ni vet när energin bara sprudlar genom hela kroppen. Jag har så himla mycket idéer & inspiration just nu så jag tror att jag snart spricker! Självklart vill jag dessutom göra allting på en gång!

Idag började jag att lyssna på måndagspepp, för er som inte vet är det en podcast som Hanna Friberg (Hannalicious) & Ellinor Löfgren (Pdotter) släpper varje måndag. Jag blev så otroligt inspirerad av att göra allt detta, resa, uppleva nya saker, events, gå på galna fester, fota, äventyra, podcasta, inspirera andra osv. Men samtidigt slog det mig, en tanke & idé jag haft så otroligt länge men aldrig riktigt tagit tag i. Under hela min tid som "Bloggare" så har jag alltid varit ensam, eller ja jobbat på egen hand kanske man skulle kunna säga vilket hittills har funkat helt okej. Men nu vill jag så mycket mer. Det är liksom något där som fattas, jag har så otroligt mycket idéer & viljan har alltid funnits där. Men nu vill jag verkligen ha någon att genomföra allt det här med. Jag känner att allt skulle bli så betydligt mycket enklare men framför allt roligare om man hade någon att dela detta intresse med.

Sååå, det jag vill få ut med detta inlägg är..... Jag söker DIG! Precis just du som vill uppleva allt detta med mig. Du som vill hitta på alla dessa sjuka & roliga saker. Du som vill starta projekt & bolla idéer med mig. Du som vill planera & designa för att sedan ge dig ut tillsammans med mig på många olika photoshoots. Du som vill åka på många spontanresor för shopping. & du som hela tiden är öppen för nya förslag & är redo för nytänkade.

Mina förslag på projekt, vad de kan innehålla är inom områdena:
~Foto
~Podcast
~Events
~Video
~Resor

De enda "kraven" jag har är:
~Att du ska vara engagerad & gå in för det vi gör
~Att du har ett stort intresse för det ovan, du behöver dock inte ha någon längre erfarenhet så länge intresset finns där
~Att du ska våga hitta på & framförallt testa på nya saker!
~Att du ska ha ett nytänkande & mycket vilja
~Att du ska bo hyfsat i närheten, (helst Östergötland)

TVEKA INTE att höra av dig till mig om du tycker något av detta känns minsta lilla intressant!!! Jag tycker bara detta är superkul & jag längtar efter ett samarbete med någon! Du kan antingen kontakta mig genom att kommentera nedan eller mejla mig på: trendbyem@hotmail.com

Hoppas vi hörs! Stor kram!

/Emma

  • Postad i: Om mig

Gillar

Kommentarer

amanda.h_95
,
Hej!
Jag är eventuellt intresserad, du får gärna mejla mig eller skriva på facebook så kan vi diskutera vidare! 😊