Så var det plötsligt sommar

Wow vad tiden går fort, nyss var det max 15 grader & för det mesta grått & tråkigt. Nu är det helt plötsligt sommar & inte bara ett par dagar innan det går över igen utan varje dag. Huuur härligt är det inte?! Kvällspromenader runt sjön, sola sig brun & galoppera på ängarna, vad är ens bättre än det?!

Har varit låg hela helgen av flera olika anledningar så försöker nu att jobba mig ur det inför en ny vecka, det finns verkligen inget jag är så less på som negativ energi. Tänker att jag kanske skriver ett eget inlägg om mina "perioder" & svackor då det dels tagit en så stor del av mig det senaste året men också är ju psykisk ohälsa ett sånt gigantiskt ämne idag & otroligt viktigt att prata om! Det är ju faktiskt något som sällan syns på utsidan & det är så himla lätt att filtrera bort allt i ett Instagramflöde som är felfritt.

De här bilderna är från en bättre kväll med Jullan när vi tog en prommis med Chappe för nån vecka sen, så skönt att bara gå en sväng & prata av sig lite! Tror verkligen att det är A & O att våga prioritera sig själv mer & verkligen tänka igenom vilka personer som ger en positiv energi & radera allt som bara ger en daglig dos av negativitet. Något som verkligen hjälpt mig att fokusera & nå mina mål det senaste året när mycket bara varit tungt!!

Ta hand om er!

/Emma

Gillar

Kommentarer

agnesroos
agnesroos,
så fina bilder!!
nouw.com/agnesroos
agnesroos
agnesroos,
så fina bilder!!
nouw.com/agnesroos
trendbyem
trendbyem,
Tack snälla fina du 😍
nouw.com/trendbyem