Renoveringskaos & jobbfest

Hallådär! Nu är det nedräkning deluxe inför julafton på söndag, hela 6 dagar kvar?! Hur fort har det inte gått?! Om man bortser från minusgraderna & snön känns det som det fortfarande är typ oktober, har inte ens hunnit tänka tanken på nyår... Ska ni göra något kul?

Är fortfarande lite seg efter helgen, spenderade hela fredagen till att försöka få ordning i lägenheten. Min hyresvärd beslutade sig för att renovera den, eller ja tapetsera/måla om i princip överallt. Vilket såklart är superkul!! Jag var dock inställd på att det "bara" skulle bli sovrummet som skulle fixas i ordning, så jag är glatt överraskad! Vardagsrummet & köket blev klart i fredags, det blev sååå fint!! Är så himla nöjd, så kul när man får välja tapeter helt själv & göra hemmet till sitt egna. Ska såklart visa er när allt är på plats & klart igen!

I lördags var jag på julbord med jobbet som var superbra verkligen, jättebra mat, dricka & såklart det bästa sällskapet! Vi är ett så himla härligt litet gäng så det är alltid lika kul & uppskattat när vi hittar på något. Efter julbordet åkte jag vidare till Finspång för utgång på Joan's, kom dock dit vid ett så blev inte där så länge. Men det är tradition sedan länge att gå på Brödrakampens efterfest så det var ett måste, alltid lika kul det med! Var däremot inte riktigt lika roligt att vakna upp igår, fy vilken baksmälla... & som pricken över i:et var jag tvungen att flytta hela mitt sovrum (säng, skrivbord osvosv) till vardagsrummet eftersom målaren dök upp 07:00 imorse. Puh, gud så skönt det ska bli när allting blir klart haha! Men kommer bli sååå fint! Hoppas ni haft en fin helg kram!

/Emma

Gillar

Kommentarer