Put a ring on it

Hej mina raringar!! OjojOJ vad mycket som hänt sen sist!!! Vet inte ens var jag ska börja! Jag har haft otroligt mycket att göra i skolan & ligger fortfarande efter?! Men skönt nog är jag inte ensam om det så bara att ta ett djupt andetag & försöka bli klar så snart som möjligt. Men det är ju faktiskt inte bara skolan som håller mig sysselsatt!

Filip överraskade mig för ungefär 3 veckor sedan och berättade att han bokat en helg i Göteborg 28/2-1/3, vilket skulle bli min födelsedagspresent. & OJ! Aldrig fått en sådan fin födelsedagspresent! Vi åkte ner i lördags & spenderade först någon timma på hotellrummet, sedan hade vi bokat relaxen på hotellet. Det var oerhört skönt att bara ta det lugnt & varva ner lite, vi var helt ensamma på relaxavdelningen eftersom vi bokat så det var riktigt skönt att få lite kvalitetstid! Efter relaxen gick vi upp & fixade oss, klädde upp oss ordentligt innan vi korkade upp champagne! Vi hade bestämt innan ungefär 2-3 veckor innan resan att detta skulle bli vår förlovningsresa. Så vi skålade ordentligt i champagne samtidigt som ringarna så fint fick pryda det vänstra ringfingret. Åh jag bara njuter varje gång jag ser den! Är så otroligt förälskad i den där killen så det är inte klokt!

Sedan gick vi & åt på en av Mannerström's restauranger. Jäklar vad gott det var! Åh det var absolut utan tvekan det godaste jag någonsin ätit!! Så om ni är i Göteborg någon gång ät på Kometen!

Hotellfrukosten var som vanligt helt magisk!! Åh det är ju så gott! Scrambled eggs, bacon, frukt & pannkakor är ett måste för att en hotellfrukost ska få godkänt i mina ögon & ojoj den här innehöll mycket mer än så! Mums! Sedan bar det av vidare mot nästa stopp, Ullared! Romantiskt va?! Haha, nej men vi hittade sååå mycket bra saker! BARA bra saker faktiskt?! Tänkte visa massa bilder här från helgen & vad vi handlade, men tyvärr är mitt minneskort i Filips dator så får fixa det imorgon eller snarast!! Xoxo

/Emma

Gillar

Kommentarer