Nostalgi & what's up with 1st April?!

Hi darls! Verkar som jag åkt på influensan en gång för alla... Fick gå hem från jobbet idag för jag mådde så risigt & har sovit iprincip hela dagen. Så himla jobbigt, jag var ju sjuk för bara 2-3 veckor sen, men "hoppas" det bryter ut ordentligt den här gången så man slipper det sen. Är ju aldrig sjuk annars... Blir ju så otroligt rastlös men nu får jag lite tid till bloggen!

Vaknade vid klockan 18 & fick för mig att kolla på Glee, snacka om nostalgi! Finns inget som ger mig sånna goosebumps som Rachels sångröst! Jag var helt galen i det när jag var mindre & satt alltid bänkad framför tvn, så har bestämt mig för att ha ett rejält maraton nu i hopp om att bli frisk! Måste ändå erkänna att det är riktigt skönt att bo hemma när man är sjuk, blir otroligt ompysslad av mamma & pappa. Mamma kom till & med hem med choklad, halstabletter, tjejtidningar & blommor. Hur gulligt?! Bästa mamma <3

What happens 1 April?!

Sa ju i söndags att jag skulle berätta om varför jag var ute med tjejerna i fredags & firade, and here it comes!!! I fredags var jag ju på arbetsintervju & redan 1 April börjar jag på mitt nya jobb, jag tycker det ska bli så himla kul!! Jag är självklart otroligt pirrig & det här jobbet innebär att jag kommer få ta större ansvar men det ska bli så himla kul. Jag älskar verkligen utmaningar & känner verkligen att jag kommer lära mig hur mycket som helst!

Men som om inte det vore nog fick jag även veta att drömlägenheten jag var & kollade på i torsdags kommer att bli min! Har längtat & längtat & letat & letat men äntligen hittade jag lägenheten som jag verkligen kände WOW här vill jag bo! & att den blev min är ju bara... Det är en trea som ligger i centrum här i Finspång, en trea är väl egentligen lite onödigt stort eftersom jag inte bor tillsammans med någon, men tänkte att det andra rummet får bli mitt alldeles egna. Tänkte kombinera bloggrum/kontor med walk in closet, vad tror ni om det?! DRÖM! Även lägenheten får jag tillgång till senast 1 April. & innan dess ska jag fylla 20 också.. Dessutom satt jag & kollade igenom min kalender häromdagen & varje liten minut fram till 26e Mars är uppbokad, jag menar hur sjukt?! När hände det någonsin förut?! Haha men då borde ju tiden bara springa iväg, längtar så otroligt mycket!! Jag är helt mållös över allt som händer i mitt liv just nu haha jag hinner inte ens reflektera kring det för allt går så fort men det känns otroligt bra! Förutom förkylningen mår jag bättre än nånsin just nu, så det är bara att njuta & fortsätta i samma riktning!

/Emma

Gillar

Kommentarer