New Month ~ New Hair

Hej mina favoriter!! Hur mår ni!? Jag mår tipptopp, har varit en aningens stressad hela dagen tho. Gjorde det man bara inte får göra imorse... Försov mig!!! Men det var inget man kunde göra något åt då mer än att skynda sig iväg & jobba på. Komiskt med tanke på mitt inlägg i helgen! Vet inte vad det är, är mycket piggare i övrigt & i söndags vaknade jag redan klockan 7 trots att jag inte kom till sängs förrän 3!

Har haft en sån där risig period verkligen, hyn är helkass. Är jättetorr & jag som aldrig tidigare haft problem med finnar har nu i en månads tid blivit terroriserad av dom. Har bytt ut iprincip ALLT som jag använder till ansiktet, rengöring, ansiktsmask, ansiktsvatten, dag/natt kräm, smink osv. Ja som sagt nästintill allt! Men det tar ju några veckor innan huden vänjer sig vid produkterna så det är bara att låta kroppen få den sömn & kost som den behöver & invänta resultat. & självklart sluta stressa!!!

Igår blev jag bara så himla trött på det & ville göra en förändring, vad passar bättre än en ny hårfärg?! Hade spanat in en askblond färg & jag är ju lite lat & försöker tänka ekonomiskt i & med att jag ska flytta & allt. Så gjorde det därför hemma med hjälp av mamma, men det blev en fail. Det hände ingenting!! Haha vi båda två var supernervösa eftersom det är en mycket ljusare färg än innan. Men det blev någon nyans ljusare, men som sagt inte så stor förändring som jag var med på. Nu får jag vänta lite innan jag gör något med det igen. Tanken är att jag ska vara ljus i sommar, det är ju så fint till beach waves! LOVE! Vi får väl se hur jag lyckas nästa gång! Men det känns ändå mycket fräschare & piggare efter en färgning så jag är ändå nöjd! Det ska bli kul att fixa det lite mer ordentligt, eftersom jag hade så bråttom imorse fick det bli en slarvig knut. Här får ni lite inspo på hur jag skulle vilja ha det till sommaren, ha det bäst! Xoxo!

/Emma

  • Postad i: Inspo

Gillar

Kommentarer