My appartment in a week!

Gud vad jag bara sprudlar av idéer just nu. Jag har kollat in alla inredningsbloggar & instakonton som finns nu tror jag! Peppad till max med andra ord & vill bara sätta igång med flytten NU! Har ju hållit på i månader nu & planerat & förberett allt. Nu har den sista pusselbiten fallit på plats också, sängen har kommit! Haha så nu kan jag äntligen pusta ut lite iallafall! Var så orolig för att den inte skulle hinna komma i tid, så jag typ skulle få sova på soffan de första nätterna!

På torsdag när jag bara jobbar halvdag ska jag & mamma åka till Ikea för att inhandla det "sista". Haha herregud, känner redan nu att jag aldrig kommer att bli klar. Men det är ju lite så det ska vara, charmen med det hela liksom.
Kan ändå inte fatta det?! Lite drygt en vecka, 10 dagar, 240 timmar tills jag flyttar hemifrån PÅ RIKTIGT! Till min alldeles egna lägenhet?! Så otroligt pirrig & lite nervös!

Klickade in på en av mina favoritbloggare & såg att hon gjort en sååå himla fin lampa, eller själva ställningen. Så ska försöka mig på att göra något liknande till mitt sovrum. Köpte jättefina lamp"adaptrar"/sladdar som har en gammal stil & köpte stora ni vet sådär gigantiska, runda glödlampor. Tycker det är så himla svårt just med sovrumslampor, känns som det alltid blir så missplacerat & fel på något sätt, opraktiskt helt enkelt, så ska bli så spännande att se hur det här blir! Detta blir ett projekt nu i påsk så vi får se hur jag lyckas! Självklart ska jag visa er resultatet när det är klart.

/Emma

Gillar

Kommentarer

Filippa,
Var ligger lägenheten? 😃
kronholm.devote.se
trendbyem
trendbyem,
Hej hjärtat! Den ligger i centrum, mitt i backen vid gamla biblioteket. Du bara måste komma förbi när jag fått lite ordning sen! 😘
nouw.com/trendbyem