Monday in, sun's out

Innehåller affiliate-länkar

Så var det måndag igen, brukar vara hyfsat pigg, glad & taggad på måndagar men det här blev minst sagt ett undantag. Vaknade & var inte alls taggad på en ny vecka, hatar den känslan!! Jag älskar ju att ha hundra bollar i luften samtidigt & vara på topp & igång konstant men idag kändes allt bara för mycket. Känns som jag har 100 projekt igång samtidigt & att jag inte hinner med att göra allting högklassigt, vilket fullkomligt SUGER. Hatar att göra saker halvdant så därför lägger jag alltid ner 110% min själ i allt jag gör men just nu säger min kropp ifrån. Senaste veckan har jag sovit så himla kasst verkligen, vaknar minst 4 ggr per natt & vaknar långt innan klockan ringer. Vilket är ett helt klart varningstecken för min kropp. Har heller ingen aptit vilket också är en stark varningsklocka för min del så jag måste verkligen försöka att bli ännu bättre på att strukturera, planera & framförallt prioritera mina dagar...

Som grädde på moset så har jag idag börjat testa lite rörligt material, Yupp ni hörde rätt! Hade ju en liten röstning här för några veckor sedan & en stooor del av er ville se mer rörligt material & ert ord är min lag så let's do this! Känns väldigt ovant & konstigt just nu i början men hoppas på att det ska bli något bra!

ÄLSKAR förövrigt den här looken, absolut en av mina favoriter so far. Inte direkt någon nyhet att jag fastnat för varken rött eller svart men det har verkligen blivit en favvokombo i mina looks. Off-shoulder på våren känns också så himla fräscht på något sätt, har tidigare visat den här singoalla blusen i peach, ni hittar inlägget här (klick) men den finns även i svart. Så himla fint med brodyr/spetsdetaljerna på armarna & sen har jag ju fallit pladask för trumpetärmar, SÅ fint!! Ni hittar blusen i butik hos bästa "Genuint & Fint" , Väskan hittar ni här (klick), Bältet kommer från ASOS men är tyvärr slutsålt, liknande hittar ni här (adlink), jackan är från Veromoda men finns heller inte kvar i deras sortiment ni hittar liknande här (adlink), skorna är från H&M men från förra årets kollektion.

Off shoulder / Peach tassel earrings / Sandaletter / Molly jeans / Handbag glitter / biker jacket / adela belt

Klicka på produkterna i bilden eller länkarna ovan för att komma till plaggen, shop til' you drop!

#nouwoutfit #nouwinfluencer

/Emma

Gillar

Kommentarer