Min senaste investering

Aaaah är så himla pirrig & förväntansfull över detta!! Har länge klurat på hur jag ska kunna utveckla bloggandet & hur jag ska bli mer aktiv. Tycker det är så himla svårt att hålla sig maxat aktiv här samtidigt som jag ska hinna med allt annat runt omkring. Jag tycker ju att bilder är A & O i en blogg samtidigt som jag vill hålla bra & hög kvalité på mina bilder jag lägger upp här. Det får samtidigt inte ta "för lång tid" att fota mina dagar, redigera eller hantera bilderna.

Jag fick min första & enda systemkamera Canon 550D när jag var runt 14-15 så med andra ord 7-8 år sen nu?! HUR snabbt går inte tiden?! & det är verkligen inte något fel med den kameran den funkar huuur bra som helst & jag älskar den! MEN den är ju så otymplig & tung att ha med sig, har tagit lite bilder med telefonen men tycker kvalitén blir sådär... Så har länge letat efter en liten, smidig kamera med många funktioner men som tar högklassiga bilder & kan filma med HÖG kvalité.

SÅ nu har jag alltså investerat i en ny kamera!! Sååå pirrig & pepp på detta! I min röstning som jag gjorde i tidigare inlägg (här) fick jag se att så många av er ville ha mer rörligt material i bloggen, så vad passar då bättre än en vloggkamera?! Kikade ett tag & har läst så mycket bra om kameran jag till slut slog till på. Jag klickade hem en Panasonic DC-GX800 härifrån (adlink) som är otroligt lätt & enkel att hantera så hoppas verkligen att den passar mig & ska kunna underlätta mitt jobb här på bloggen. Håller alla tummar & tår att den hinner komma hem till mig innan helgen så jag hinner testa den något! Har ni någon koll på/erfarenhet av Panasonic DC-GX800? Skulle vara så kul att höra era åsikter om den & om ni har några tips & tricks!?

Har ni några tips på vilka redigeringsprogram för film som är enkla & smidiga att använda sig av så tar jag tacksaaaamt emot dom! Kommentera nedan!!

/Emma

Gillar

Kommentarer