Min midsommarnattsdröm

Min midsommar blev ingen färgsprakande fyllefest med kompisarna utan jag valde en lite annorlunda midsommar i år tillsammans med min familj. De senaste åren har det varit en högtid fylld med skratt, dans, nakenbad mitt i natten, alkohol & en rejäl baksmälla dagen efter. Men i år bytte jag ut nattbadet & baksmällan mot en riktig energisprudlande dag & kväll med mina bästa busfrön!

Eftersom både min bror & min brors tjej är sjukskrivna & inte kan springa runt till 110% så stod resten av familjen för bus & stoj med barnen som hade massor med härligt spring i benen. Åh vad de är roliga & vilken energi man får av dom!
Finns inget härligare än när de brister ut i asgarv efter något bus.

Vi började dagen med kransfix & en himla god & somrig lunch, jag valde i år att köpa blommorna till kransen istället för att plocka dom själv då jag inte hade tiden. Valde också att testa att fästa blommorna på ett diadem istället för att det känns 100 ggr smidigare, skönare & betydligt enklare att fixa, TIPS till de som kanske inte har de grönaste fingrarna haha! Jag överlät dock kransfixet till mormor, finns det något mormor inte kan fixa?!

Världens bästa, vad vore man utan henne <3

Vet inte huuur många gånger jag bytte om den här dagen, började med jeans som sedan byttes ut mot en vit & somrig jumpsuit jag inte hunnit visa er än. Innan vi gav oss ut till midsommarfirandet i Grytgöl blev det ombyte nr 3 då regnet ännu en gång öste ner & när värmen kom tillbaka under eftermiddagen byttes den stickade ut mot linne... Haha som sagt 4 ombyten på en dag, minst!! Men är det inte så midsommar är nuförtiden, går från spöregn till sommarvärme till spöregn igen...

Några i gänget styrde mot Grytgöl & Polustus som är tradition för vår del! Det är ett slags "tåg/parad" fullt med parodier på några av årets stora händelser. Vagnarna är alltid lika välgjorda & genomtänkta, de lyckas alltid bjussa på ett gott skratt & i år var inget undantag. I år drev de bland annat med Postnord, försenade paket & alla Kina-paket genom Wish. Träffade några barndomskompisar som jag inte sett på superlänge så det var kul att catcha upp lite vad alla gör nuförtiden! Stötte dessutom på Alice & Alva innan de skulle bege sig till Tranås så fick en liten stund även med dom!

Kvällen spenderades hos min bror där några i gänget blev kvar, spelade wii (som jag förövrigt var helt kass på haha), kortspel & grillade. Supermysigt avslut på en riktig toppendag! Gud vad jag uppskattar & är tacksam för de här stunderna som man har tillsammans med familjen, allt bus & stoj med barnen, minnen & alla berättelser vi delar ihop.

TACK för en supermysig midsommar!

/Emma

Gillar

Kommentarer