Lip balm of the year!

Ni som hänger mycket på sociala medier kan väl knappast ha missat den här godingen?! Det perfekta lip balmet som utan en massa skönhetsingrepp eller ohälsosamma tillsatser snyggt omformar men också boostar dina läppar. HUR bra att ha med i väskan både till vardags & fest?!

Men även om produkten ger ett grymt resultat tycker jag ändå inte att det är det bästa med lip balmet.. Det innehåller INGA onödiga & ohälsosamma tillsatser & är framtaget av erfarna forskare, men det är också vegansk! Hur bra?!
Den verkar på bara 10 minuter, då den jobbar på & både återfuktar & ger läpparna form. Hur bra innan man vill lägga på ett snyggt rött läppstift till fest?!

Jag har verkligen varit hur nyfiken som helst på den här produkten eftersom alla pratar så himla gott om den, för att inte tala om alla före- & efterbilder. Ser ut att ge ett grymt resultat! Så äntligen är den påväg hem till mig & ska bli så himla kul att äntligen få testa det!
Jag ska så småningom lägga en större beställning till både mig själv & mina nära & kära, såklart är ni inräknade! Så kommentera nedan om ni vill veta mer om produkten så berättar jag allt jag kan! Xoxo Emms

/Emma

Gillar

Kommentarer