Law Of Attraction

Oj vad jag har tjatat om det här haha så här kommer äntligen ett helt inlägg om det så ni förstår lite bättre vad det är jag snackar om när jag hela tiden nämner attraktionslagen. Många tror att det bara är hokus pokus & tycker att det bara är trams men jag är helt fast & tagen om hur det fungerar! Första gången jag verkligen hörde talas om det ordentligt var i Hanna Friberg & Ellinor Löfgrens podd Måndagspepp som jag pratat sååå mycket om här i bloggen. Jag blev redan då helt sjukt intresserad & fascinerad av attraktionslagen & ville bara veta mer & mer. Så jag beställde boken "The secret" som berättar hur det hela fungerar, hur man ska tänka, tips osv. Jag har ju dessvärre så ont om tid hela tiden så har inte kommit igenom hela än men är fortfarande sjukt fascinerad över hur det funkar & att det funkar!

Attraktionslagen fungerar kort sagt så att allt vi har omkring oss är uppbyggt av frekvenser/energier, även vi som personer. Samtidigt fungerar allting som en dragningskraft, den energin vi har drar vi också till oss. Så det förklarar varför du klickar olika bra med personer, är det någon som verkligen är din soulmate är det för att ni ligger på samma frekvens samtidigt som du kan vara på helt olika nivåer med andra personer.

För attraktionslagen så finns det bara 2 sidor, med andra ord 2 typer av energier: Positiva & negativa. Tänk dig att du & dina känslor/tankar är som en magnet, allt du tänker/gör/känner drar du också till dig! Vaknar du upp & har en riktigt kass morgon, fortsätter morgonen med denna negativa energi, kommer också dagen att fortsätta i den här riktningen. Det är alltså DU som avgör hur du vill att du liv ska vara & vad som ska hända. Med andra ord om du vaknar upp med en positiv energi kommer du fortsätta dagen med framgångar.

Vad säger du om tanken du kan få vad du vill?! Antingen tänker du shit vad coolt jag vill veta mer?! Hur får jag det?! Vad behöver jag göra?!
Eller så tänker yeah right...
Det handlar bara om att vilja det tillräckligt mycket & att hitta rätt koncentration. Jag menar hur har annars alla kändisar & framgångsrika personer lyckats?! Visst att det ligger mycket pengar i det osv. Men jag tänker på de andra, de som verkligen börjat på noll.

#1 Välmående

Nummer ett är som jag i ett tidigare inlägg pratade väldigt mycket om, att må bra. Är du glad, positiv & verkligen mår på topp så är du öppen att börja med dina mål & också öppen för att ta emot attraktionslagens handlingar. Fokus måste först & främst ligga på att må bra, ser du dig själv le, vara tillsammans med kompisar, skratta så kommer det ju också att inträffa. Se mitt inlägg om hur man blir en mer positiv HÄR.

#2 Sätt upp ett mål

Om du ska lyckas med något måste du ju också ha ett mål! Vad vill du lyckas med? Det kan vara något du vill ändra på i vardagen, ett jobb eller en resa. Som sagt vad som helst är möjligt & var inte rädd för att tänka stort! Här får du inte heller tänka men gud hur ska det gå? Eller det kommer jag aldrig klara. Våga tro på er själva när ni sätter upp det här målet. Mina mål har varit/är att få ett nytt & framförallt BRA jobb, hitta kärleken & drömlägenheten. Man kan ha flera mål samtidigt såklart men då krävs det mycket koncentration!!

Jag älskar ju verkligen listor! Så för att verkligen få koll på vad jag vill ha gör jag ofta listor. Tänk på det du vill ha & börja lista upp eller gör en mindmap. Är du på jakt efter drömkillen, lista då exakt alltså i detalj hur du vill att han ska vara, se ut, intressen osv. Det är så himla viktigt att lägga bort alla tankar om hur du INTE vill att han ska vara för då kommer du att attrahera detta.

Vill du verkligen testa attraktionslagen för att se om det funkar, tänk då på småsaker till att börja med. Du kan inte tänka att det ska ske just exakt NU alltså om typ 5 minuter utan tänk bara att det ska hända så kommer det att inträffa!

#3 Tänk, visualisera & känn

När du vet vad det är du vill är det dags att sätta igång att tänka. Det räcker inte med att tänka "vad kul det skulle vara att ha..." typ en gång om dagen. Jag menar vi tänker ungefär 65 TUSEN tankar om dagen. Tänk då hur många som går till spillo när vi tänker negativt, eller när vi känner avundsjuka istället för att fokusera på vårt mål?! Tänk hur mycket bättre du skulle må om du istället för att trycka ner dig själv varje dag i spegeln, jag borde gå ner i vikt, mitt hår ser inte bra ut, den där finnen kommer förstöra min dag osv. Tänkte vad fin jag är & vara tacksam för det du har. När du är med dina vänner till exempel, tänk hur lyckligt lottad du är för att du dem.

Det är också jätteviktigt att känna hur det skulle kännas när du har det du vill. Tex. som för mig med lägenheten, hur det känns att komma hem, laga mat i mitt egna kök, hur tjejerna & jag tar ett glas vin tillsammans i min soffa. Hur du ska möblera. Ja varenda liten detalj.

Det handlar mycket om att vara medveten om vad du inte vill ha & reagera när det inträffar, om du kommer på dig själv att sura eller umgås med kompisar du inte trivs med till exempel måste du haja till & tänka att "nej det här vill jag ju inte" & gå vidare till det som du suktar efter istället!

#4 Invänta

Medan du gör det som jag beskrivit ovan så tar "universum" emot alla dina tankar, känslor & visualiseringar. Med andra ord tar emot det du bett om. Ibland tar det olika lång tid med tro mig du kommer få det om du kämpar tillräckligt mycket för det! Sedan tar det också olika lång tid beroende på hur starka dina känslor & tankar är. Jag menar hur lång tid har det inte tagit för mig att hitta rätt lägenhet?! Men när jag väl hittade den så hade den ju också allt det där som jag bett om! Det handlar helt enkelt om tålamod & koncentration. Om du efter en dag tänker att det är lika bra att ge upp, nu skiter jag i det här. Ja då kan du ju inte förvänta dig att få något tillbaks heller eftersom du då bett om det.

#5 Ta emot

Här handlar det mycket om att våga ta emot det du bett om. Många gånger är vi för fega & helt enkelt kan en jättestor chans eller det där som du verkligen bett om bara swisha förbi mitt framför ögonen på dig. Om du som jag önskat dig ett jobb & det är det där drömjobbet, även om det kanske innebär risker eller mycket ansvar får du inte vara för rädd eller feg att ta emot det. Du kan inte heller ta emot det om du är på fel frekvens, är du inte redo att ta emot det så swishar det som sagt förbi eftersom du inte vågat ta det sista steget. Många gånger kan man be om saker & jag lovar att din röst blivit hörd men att du inte haft den frekvens som krävts för att ta emot din önskan.

Hoppas ni tyckte det här inlägget var intressant & att ni blir lika fast i det som jag för det är verkligen huuur intressant som helst! Jag tvekar inte en sekund när jag säger att det har förändrat mitt liv! Det här är ju bara hur jag förklarar det & jag har bara hållit på med attraktionslagen sedan i Oktober ungefär, så jag tycker absolut att ni ska lyssna på andra som kan förklara det bättre än jag! Jag har jättemånga tips men här kommer några.

/Emma

Gillar

Kommentarer