Jag är inte perfekt, tyvärr

Innehåller affiliate-länkar

Inlägget innehåller affiliate länkar

Dagens TIPS! Har sett så många som postat bilder på denna fantastiska bok & skrivit så många fina ord om den. Jag har varit sugen på att läsa den sååå länge men jag tar mig aldrig tiden att läsa en bok & har så svårt för att sitta still så lång tid som det tar att faktiskt läsa en bok & ta in innehållet.

Men jag har nu börjat med ett Storytel konto så jag kan lyssna på alla fantastiska böcker som finns där ute. & det här var en av de första böckerna jag lyssnade på, SÅ peppande men också så himla förstående & jag kan hålla med om varenda ord & beskrivning som Michaela Forni gör i boken. Alla som lever med ångest, stress & press borde sätta sig ner & lusläsa den här boken eller som jag ägna 4 timmar & 30 minuter åt att ta in hennes ord i lurarna.

SÅ otroligt bra tips & att det faktiskt är okej att inte vara perfekt. Att det inte är tabu att gå till psykolog utan att det faktiskt är vardag för många i vår närhet & att du faktiskt inte är ensam om den panikångest som man ibland kan känna ätandes på insidan av ens kropp. Det här med att det viktigaste av allt faktiskt är ett välmående, att ta hand om sig själv för att kunna lyckas fullt ut! Det går inte att bara köra fullt ös medvetslös utan att man faktiskt någon gång kommer att fullständigt krascha in i en betongvägg till slut om man inte tänker på sitt välmående. Så läsläsläs!!! Ni kan köpa boken här, (adlink) nu dessutom på rea så passa på!! FYND! Kram på er!

Bilderna är lånade från underbara Michaela Forni's Instagram FÖLJ!

/Emma

Gillar

Kommentarer