Hur man botar en sämre måndag?!

MÅNDAGSPEPP! Finns nästan inget bättre tips än detta!! Är så fast i Ellinors & Hannas podcast Måndagspepp. Sitter & längtar varje måndag på att få lyssna på dagens avsnitt. Det ��r sååå himla bra & jag har blivit så mycket gladare & positivare efter att ha lyssnat på deras podd! Jag kan verkligen känna igen mig i nästan allt de säger, vilket är så himla inspirerande! Det är så himla skönt att känna att man inte är ensam om olika saker, samtidigt som man får så himla bra tips

Det här är så himla typiskt mig, känner mig alltid lite halvseg på måndagar, istället för att peppa brukar jag oftast deppa. Då tycker jag att man faktiskt kan få ta sig en Ego~boost! Känner jag mig lite risig & nere brukar jag unna mig & ta mig tid till just det JAG tycker är skönt & kul att göra. Som jag nämnt tidigare brukar jag ha ompysslingskvällar på söndagar men ibland kan en måndag vara bättre för att känna sig piggare! Det är ju så himla tråkigt nu när det är så mörkt ute & det känns som man aldrig får tid till det man vill. Ta ett par timmar ifrån allt & bara unna dig det där lilla extra, det kan vara att göra något extra kul, eller göra något man blir avslappnad av, som sagt det kan vara vad som helst! Jag mår bäst när jag får jobba med bloggen & verkligen ta tag i den, eller verkligen pyssla om mig själv! Jag är ju hopplös med att boka upp mig & när jag får en ledig stund ser jag till att boka in sånt jag älskar. Det är så himla viktigt tycker jag, det är en svår balansgång & det är lätt att hamna i det där stadiet när man bara är nere!

Hur lätt är det inte att fastna i de där negativa tankarna när allt bara går åt... & man bara vill stänga in sig på rummet & aldrig gå ut igen. Det här är också något som är så otroligt typiskt mig, förr grottade jag alltid ner mig. Hade svårt att se det positiva i något & var tvungen att hålla full rulle hela tiden för att ens orka med allting. TÄNK POSITIVT! Jag har pratat lite om attraktionslagen men tänker gå in på det ännu mer den här veckan! Kortfattat, det du tänker attraherar du. Tänker du att allt bara kommer bli skit så gör det troligtvis det också. Men tänker du positivt & att allt kommer lösa sig osv. brukar det snabbt ändras till det bättre! Jag har blivit så otroligt mycket gladare & mår så sjukt mycket bättre än tidigare! Ska skriva mer om det här i ett inlägg som kommer ut nu i veckan! Hoppas ni ser fram emot det!

Ha nu världens bästa måndag & hoppas tipsen hjälper lite! Xoxo!

/Emma

Gillar

Kommentarer