Höstväskor att älska!

Innehåller affiliate-länkar

Inlägget innehåller affiliate länkar

Hej på er! Är det bara jag som tycker att det verkligen blivit höst på en gång?! Konstigt nog gillar jag det! Eftersom jag inte haft någon semester i år så har jag inte haft någon sommarfeeling överhuvudtaget! Har gjort lite förändringar här hemma & började plocka lite i garderoberna. & jäklar vad mycket fina höstkläder jag har, nog för att jag har mycket kläder men älskar när man hittar plagg från förra vintern som man helt glömt bort! Är så sugen på en ny väska nu till hösten, det är ju verkligen en sån detalj som dels sticker ut i mängden men som också kan piffa upp en hel outfit & ge den det där lilla extra! Här har jag plockat fram mina favoriter, hoppas ni hittar något ni också fastnar för!

Autumn bags

1. Shopper med knytband (Här) 2. Ring shoulderbag (Här) 3. Michael Kors (Här) 4. White Reptile phone case (Här) 5. Iphoria Kechain (Här) 6. Twisted Shoulderbag (Här) 7. Day Collect Key (Här) 8. Pieces tassel (Här) 9. Grinneh Bag (Här) 10. Iphoria Lining case (Här) 11. Ellinor bag (Här) 12. Glitter (Här)

/Emma

Gillar

Kommentarer

Hellofebruary
Hellofebruary,
Sassie
Sassie,
Så fint collage!❤️
nouw.com/sassie
EmmaRichterLarsson
EmmaRichterLarsson,
Ville bara kika in och säga att jag har en Veckans Blogg-tävling igång och vinnaren krönas imorgon! Du är mer än välkommen att delta😍😃❤
nouw.com/emmarichterlarsson