Glömda bilder i flödet

Hola! Ni kanske tycker det är konstigt att jag väljer att lägga upp alla mina "julbilder" nu i mitten av januari haha, men jag blev så otroooligt trött på alla inlägg om julen. Ni vet när man bara blir för mätt på alla bilder & inlägg om något. Jag kände bara "nee inte ett till" så jag la det helt åt sidan men kände mig ändå så tråkig att jag inte har lagt ut något.. Så här kommer några bilder från min jul som firades såklart med nära & kära även om det blev en väldigt annorlunda jul för min del i år.

Blev bjuden på uppesittarkväll hos min fina vän Alice & hennes familj, så himla mysigt! Jag själv har aldrig haft det som tradition men det var så himla mys att hela familjen var samlad & bara umgicks, åt gott & hade supertrevligt tillsammans! Man blir lite avis på folk som har dessa traditioner & känner att jag själv kommer envisas om att införa en massa mys-traditioner när jag skaffar familj. Haha!

Julaftonsmorgonen spenderades med hela gänget i stallet, de hade dukat upp så himla fint! Tyvärr fick jag inte med några bilder på det, men det var så fint verkligen & så mycket gott. Älskar verkligen den traditionen, julaftonsfrukost i stallet kan nog vara bland det bästa jag vet om vi tar bort kylan då förstås för en som fryser konstant! Men när alla samlas & äter go-frukost, pratar om kommande aktiviteter under dagen & den lugna stunden innan alla åker hem för att fira med sina nära & kära.

Dagen fortsatte hemma hos min bror & hans familj, det var också sista året som vi firade i Borggård eftersom de sålt huset & snart flyttar in i huset vi växte upp i. Självklart kom "Tomten" förbi en sväng & alla barnen lyste upp som solar, så himla pirriga. Det var nästan så man själv blev som ett litet barn igen över att "Tomten" skulle komma. Jag som trodde Chappis skulle bli livrädd & skälla ut "Tomten" blev kär på nytt & skuttade upp i hans knä så fort han fick chansen! När alla paket var utdelade & alla magar mättade skulle hela familjen vidare på firande hos vänner & jag & Chappis avrundade kvällen hemma i soffan med lite filmmys. En annorlunda men mysig, avslappnande jul.

/Emma

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229