Från toppen till botten

Förstår om ni tycker det är jättekonstigt att jag inte nämnt så mycket som ett ord om resan jag & F gjorde i Oktober, det som skulle vara livets resa med massa sol, bad, fantastiska miljöer & mat men också kärlek. Vi började resan med allt det där men halvvägs in förändrades allt. Inte kunde jag veta att den glada & förväntansfulla tjejen som ni kan se på selfien med den fantastiska bakgrunden bara några timmar senare skulle förvandlas till en sängliggandes tjej med söndergråtna ögon. Egentligen förtjänar inte ens det här ett inlägg & jag tänker inte förklara i bloggen mer än jag redan gjort om allt som hänt, jag har gått vidare - jag mår bättre nu, så ger detta ett stort långfinger & lägger det bakom mig med vetskapen att jag förtjänar så mycket bättre! Men jag kände ändå att jag ville ge någon slags förklaring till varför jag inte ens nämnt resan när jag var så pepp & förväntansfull över den!

Utöver allt kaos som bröt ut under dag 5 av 8 så var resan F A N T A S T I S K ! Jag var i Parga i Grekland som är en supermysig & romantisk by, perfekt för en resa när man bara vill ladda upp batterierna med någon man tycker om. Jag var på en liten båtutflykt till en helt otrolig strand, Sarakiniko där jag åt på en fin restaurang med oslagbar utsikt! Ni bara MÅSTE åka dit om ni någon gång besöker Parga TIPS!

Resan jag köpte var dessutom en sista-minuten-resa så hela kalaset med flyg & 7 nätter på 4 stjärnigt hotell gick på 6 000 pix för två personer. "Komiskt" nog hade jag läst ut Charlie Erikssons fina bok "Aldrig ensam" någon dag innan kaoset började vilket faktiskt hjälpte mig att bearbeta min ångest riktigt bra även om den åt upp mig inombords. Paniken att bara vilja ifrån en plats men inte kunna ta sig därifrån var enorm! Om möjligheten hade funnits hade jag tagit första bästa plan hem... Usch det önskar jag ingen! Nu ser jag fram emot att börja planera en ny resa med min soulie Lina för en eller ett par fantastiska veckor att bara njuta av! Kram på er så länge!

/Emma

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229