Fråge-inlägg

  Hi favs! Tänkte att jag skulle börja med lite fråge-inlägg, så kommentera mer än gärna vad ni vill veta mer om eller vad ni vill se mer av här. Jag tänkte försöka att få ihop några tutorials eller video inlägg nu under lovet så jag har lite roligare saker att visa er än "vanliga inlägg". Men tills dess tänkte jag lägga ut lite andra frågeinlägg! Hope u like it!

Åååh förstår mig inte ens på min hatkärlek att längta till studenten och kan absolut inte rå för den! Men ojojoj vad jag längtar! Det kommer utan tvekan bli en vecka att minnas för livet! Och vad vore studentveckan utan en bal?! Har redan nu börjat titta på klänningar och åh vad sugen man blir! Har till och med köpt både väska och skor redan nu, och jag bara lääängtar tills jag äntligen ska få använda dom. Sedan har jag knappt hunnit fatta att min gymnasieprojekts-resa till Makedonien redan bär av nu första veckan i December! Har ju redan varit där en gång men naturen där är så himla vacker, och då ska vi inte ens tala om shoppingen?! Allt är sååå billigt och de har så fina kläder och märken där som inte finns i Sverige!

Jag vill så gärna ha en egen lägenhet just nu! Det finns ju så himla mycket fin inredning nu och när kompisarna börjar flytta till eget kan man ju inte bli annat än sugen på att också skaffa sig ett litet kryp in. Har hittat så mycket fint och vad är finare än vit inredning med detaljer som kopparlampor?! Har fått sån kärlek för dom där lamporna att jag bara måste införskaffa en inom kort!! Sedan är min träningsmotivation noll?! Hur gick det till... Jag som tränade 5-6 gånger i veckan för bara ett år sedan. Rutorna som så fint klädde min mage börjar tina bort och jag är så sugen på att jobba tillbaks dom och bli lite starkare. Man mår ju så mycket bättre då när man tränar regelbundet. Har inga lektioner förrän efter lunch nu idag så tänkte köra ett pass då, kanske simma lite och ett magpass efteråt? Har ni några tips för att få tillbaks träningsmotivationen? Då vet ni vad ni ska göra!! Kommentera så blir jag överlycklig!

/Emma

Gillar

Kommentarer