Final call

Hej på er!! Hoppas ni haft en riktigt grym helg! Min var riktigt lugn vilket var skönt med tanke på vilket kaos det var hela förra helgen. Bara umgåtts med kompisar & bott in mig i lägenheten, som jag stortrivs!

Skickar ut ett FINAL CALL till er som missat mitt tidigare inlägg om det fantastiska Lip Balmet! Det återfuktar & boostar läpparna, ger de en fin kontur på bara några minuter & till alla som undrar om det funkar, svaret är JA! Det är helt grymt, kolla bara på före/efterbilderna nedan. De bilder som är nedan är tagna när produkten fått jobba i enbart 10 (?!) minuter på den sida som är markerad. Sjuka resultat på naturlig väg & dessutom är Lip Balmet 100% Veganskt! Lip Balmet har vimlat runt & fullkomligt strålat på alla sociala medier runt om men det har dessutom synts till i modemagasinet ELLE & Cosmopolitan.
Lägger en stor beställning imorgon kl 18 så om ni inte vill gå miste om detta så är det bara att kommentera nedan så berättar jag mer!
Perfekt när man vill ha fina läppar på alla Julevents som kommer men också nyår! & varför inte ge bort det i julklapp?! Eller en tidig julklapp till sig själv ;) man får inte glömma att skämma bort sig lite!

Hoppas jag får höra mer från er! Xoxo Emma

/Emma

Gillar

Kommentarer