Fartfylld helg

Hej på er! Från full fart till att ligga helt strandad i soffan.. fredagkvällen spenderades hos brorsan där jag & trollungarna fredagsmyste ordentligt & busade tills varken jag eller barnen orkade mer. Finns inget bättre än att få busa av sig & bli liten på nytt igen iallafall för ett tag! De är riktiga lyckopiller de små liven. Finns nog ingen som är så avis på Kajsas sovrum som jag! Ett riktigt flickrum som jag tror alla småtjejer bara drömmer om! Jag menar kolla bara sängen?! Vem skulle inte vilja ha ett sånt kryp in! Så himla mysigt!

Igår bjöd vi över Anton & Mickis på middag som höll igång enda in på morgontimmarna! Efter att vi käkat drack vi gott & gick vidare till o'learys där vi gick all in på bowling tillsammans med Tim & Robin. Även om det inte blev någon vinst för min del så hade jag så jäkla kul! Vi landade inte i sängen förrän vid 6 imorse så idag är man långt ifrån på topp! Men det var det värt!

Ikväll blir det en riktig ompysslar-kväll så man är redo för en ny jobbvecka. Vilket såklart betyder ett avkopplande bad, manikyr, ansiktsmask & Netflix. Ha det bäst xoxo

Får inte heller glömma att säga hur fin är inte min nya blus från bikbok?! Älskar "kimono" trenden & den här som man kan använda lite mer till vardags är ju to die for! Dessutom kostar den ynka 300 spänn, hur bra?!

/Emma

Gillar

Kommentarer