End of the week

Hej på er! Hoppas ni haft en underbar helg?! Jag gjorde som förra veckan & jobbade in fredagen vilket gjorde att jag fick långhelg. Så jäkla skönt & så himla värt det! Brukar vara helt död på torsdagskvällen eftersom det blir så tidiga morgnar & långa dagar, men den här gången lyckades jag hålla mig vaken! Åkte till Simon för att hjälpa Alice tvätta båten, slutade med att vi sprang runt på åkern & fotade istället! Haha! Eftersom det var långt ifrån planerat så testade vi min jobbtelefon, iPhone 6s & måste säga att resultatet blev sjukt bra?!? Så himla förvånad & impad över kameran faktiskt haha! Men nästa gång åker kameran med, det lovar jag!

I fredags blev det utgång & kopparhammaren med tjejerna, det var dags att fira Lina som fyllde 20 förra helgen & hade så jäkla kul! Riktigt lyckad utgång faktiskt! Längesen man hade så kul när man gick ut i stan, vi brukar inte tycka det är sådär jättekul eftersom vi knappt känner nåt folk från stan men allt var på topp verkligen!
Mådde som jag förtjänade igår så vart rätt så lugnt, skruvade ihop en bänk till sovrummet & busade loss med mina favvoungar.

Här får ni lite bilder från min & Alice fotografering i torsdags. Ha det bäst xoxo

/Emma

Gillar

Kommentarer

Rebecka Fredriksson,
Det ljusa håret passar dig huuur bra som helst! Ursnygg verkligen 😃
rebeckabinkle.blogg.se
trendbyem
trendbyem,
Åh tack så mycket snygging! 😍😘
nouw.com/trendbyem