Bye Klubbhusvägen!

Då har det blivit dags att ta farväl av min underbara 4a till lägenhet.. Som jag har tyckt om den lägenheten med stora ytor på hela 118,5 kvm & utsikten från 5e våningen ska vi inte ens prata om nu när det börjar vara så fint ute med alla ljusslingor & frostnätter. Så på så sätt känns det lite vemodigt att lämna den, men har nog aldrig sett fram emot en nystart som nu! Ska bli så himla skönt att lämna all skit & tråkigheter bakom sig & börja om på nytt helt.

Just nu är det stress deluxe, min mamma flyttar också den här helgen nämligen så kommer hålla igång konstant från tidig morgon till kväll med start redan ikväll. Men det blir ett rejält träningspass! Haha så man får väl se det från den sidan & se fram emot när allting är på plats! Jag gillar ju att bo högt upp både på gott & ont, nu är jag bortskämd med hiss men sen blir det att jobba sig hela 3 våningar upp i trappor så bara att vänja sig, lite gratisträning för både ben & rumpa haha!

Mycket här hemma har förändrats utseendemässigt, nya mattor, ny soffa, annat köksbord, sminkhörnan är borta... Men så här har det en gång sett ut! Ska bli så himla kul att inreda min nya lägenhet & visa för er! Ha det bäst så länge så ska jag försöka ta mig igenom flyttkaoset! Kram

/Emma

Gillar

Kommentarer