ÄNTLIGEN nytt domännamn!

Innehåller affiliate-länkar

Äääntligen har jag tagit tag i att fixa mitt domännamn, har länge klurat på det men aldrig tagit tag i det! Ni kommer hädanefter alltså kunna klicka in här på trendbyem.se YEEY! Visst har nouw.com/trendbyem funkat men det är så mycket krångligare så jag tror det här kommer att bli en klar förbättring för bloggen!

Dock kan det ta upp till 24-48 timmar att få det att funka klockrent... Så jag hoppas att allt kommer funka som det ska from. Onsdag!

Tänkte passa på att visa er en av alla outfits jag & Richard fotat på sistone men som jag inte hunnit visa för er! Jag bor typ i den här stickade tröjan med knytärm som kommer härifrån (adlink), finns i sååå många olika färger jag har den i svart, rosa & beige & är verkligen så användbar!! Ett perfekt basplagg verkligen som man kan både klä upp som i det här fallet med en skinnkjol eller ett par ripped jeans. Eller göra mer vardaglig till ett par vanliga svarta/blåa jeans men med andra detaljer som ett större bälte & stoppa in tröjan lite i byxorna för att markera midjan & få till formen. Ni hittar tröjan här (direktlänk). Skorna fyndade jag för några veckor sedan här (direktlänk) för bara 200 pix!? Missa inte att ni får 50% på andra paret eller så mycket som det tredje paret på köpet, HUR BRA?! Kjolen är inköpt på GinaTricot en gång i tiden & finns tyvärr inte kvar men ni hittar liknande här (Adlink). Väskan är även den några år gammal, jackan kommer från VeroModa.

​#nouwoutfit

/Emma

Gillar

Kommentarer

emeliekumlin
emeliekumlin,
Roligt! Och snygg outfit, kram.
nouw.com/emeliekumlin
trendbyem
trendbyem,
Ja men eller hur!! Tack finis 😍😘
nouw.com/trendbyem
filippaml
filippaml,
Kul!! Snygg outfit!! <3
nouw.com/filippaml
trendbyem
trendbyem,
Eller hur!! Tack snälla fina du! 😘
nouw.com/trendbyem
ayyah
ayyah,
Snygg outfit
nouw.com/ayyah
trendbyem
trendbyem,
Tack snälla ✨
nouw.com/trendbyem