3 places to die for!

Har som ni kanske märkt länge drömt om att åka till varmare breddgrader, & nej det har & kommer inte hända på ett bra tag tyvärr eftersom jag ska flytta & byta jobb osv... Men tänkte ändå göra ett reseinlägg! De här 3 länderna är verkligen 3 måsten för mig! Det är ju sååå himla fint, nån gång måste jag ta mig till alla dessa platser, vilka är på?!

Dubai

Har bara hört bra saker om denna drömlika plats! Hur coola är inte alla skyhöga byggnader?! Nej denna plats är bara ett måste på min lista, även om det ser superfint på bilder tror jag att det är något man måste uppleva irl! Läste ett toppenbra inlägg av min favvobloggare @Hannalicious som tipsar om alla måsten i Dubai, blev ännu mer sugen på att åka dit efter att ha läst det så klicka in på inlägget HÄR & bli ännu mer inspirerade!

Maldiverna

Tror knappt ens att jag behöver skriva något till de här bilderna?! Jag menar kolla bara?! DRÖM! Fastnade verkligen för denna plats efter att Jay Alvarrez & Alexis Ren var där, det ser ju helt underbart ut! Det är ju också hur många som helst som åker dit på bröllopsresa, & jag förstår absolut varför! Känner att det bara är att börja spara, för nån gång i mitt liv måste jag verkligen åka hit!

BALI

​Jag är mållös över Bali, så olika & otroligt coola miljöer! Finns så himla många fina platser här som jag skulle vilja uppleva! Blir så inspirerad av alla bloggare som varit här, två av dom är Angelica Blick & Janni Delér. Janni har dessutom gjort en Guide där hon listar bästa stränderna, tips på bra utflykter & boenden! Klicka in HÄR för att kolla in den!

Hoppas ni gillade den här typen av inlägg! Det var ju superlängesen jag gjorde liknande inlägg, men så kul att blogga igen. Ska göra mitt bästa att lägga ner tid på inlägg framöver hur stressad jag än är, för jag älskar att blogga verkligen! Så måste ta mig i kragen!!! Ha det bäst så länge! PUSS​

/Emma

Gillar

Kommentarer