3 favs of the day

Halloj! Hur är er söndag? Otroligt blåsig måste jag säga! Åh vad jag har mycket att berätta för er men väntar med det lite... Hur som helst så kan jag säga att jag är mer än upptagen just nu, fullt upp hela tiden verkligen! Massor i plugget & som om inte det vore nog så är det massor annat som kommer ske inom en snar framtid! Så bloggen fick tyvärr ta lite stryk denna vecka men ska bli bättre på det här promise! Ska försöka fixa lite tidsinställda inlägg när jag får tid över så det iallafall kommer upp ett inlägg varje dag!

Tänkte tipsa er om 3 urgrymma bloggare! Jag följer dessa bloggar dagligen & blir alltid lika inspirerad när jag klickar in! Så kolla gärna in dessa brudar ni också!!

My är en tjej som alltid lyckas inspirera mig! Hennes inlägg är alltid så himla bra & hennes bilder är så himla fina! Man känner att hon har en tanke med varje inlägg & det känns därför också väldigt professionellt. Det går nog inte en enda gång utan att nya inlägg ligger uppe varje gång när man går in! Det som också är väldigt bra med hennes blogg är att hon ofta ger tips & råd till oss som själva bloggar. Det har hjälpt mig massor i mitt bloggande! Ni hittar hennes blogg HÄR

@jenniferjansson hennes blogg är så himla fin! Alltid lika fina färger & hon är alltid lika snyggt sommarbrun att man inte kan göra annat än längta till värmen! Hon klickar ofta hem så himla fina kläder att man inte kan bli annat än avundsjuk, blir alltid lika sugen på att klicka hem mer än vad plånboken tillåter! Hennes stil är så otroligt snygg & man kan inte bli annat än inspirerad, klicka in på hennes blogg HÄR jag lovar att ni inte kommer att ångra er!

Sist men absolut inte minst Beatrice Forsell, även känd under namnet Trendbybea en bloggare som absolut har stenkoll på de nya trenderna. Vill man få tips för hur man stylar den perfekta våroutfiten ska man absolut kika in på denna blogg! Väldigt fin kvalité i bilder & inlägg! Man blir så himla inspirerad till att bli lika duktig som hon på att blogga! Hon & hennes kompis Lovisa gör ofta olika videoinlägg som verkligen är superroliga att kolla på! Klicka in på hennes blogg HÄR

/Emma

Gillar

Kommentarer